Rexhep Mala Str. 28A, 10000 Prishtina Kosovo

 

Duke ndjekur një qasje të përqendruar te klienti

Sherbime Per Individe

Seancat individuale organizohen me qëllimin e vetëm për të identifikuar më efektivët
mekanizmat për menaxhimin e stresit dhe rritjen e mirëqenies së klientëve.

Përfitimet e seancave individuale

Stress Free Corner ofron strategji unike të menaxhimit të stresit për të krijuar rezultate pozitive.
Ne jemi të fokusuar në zbatimin e teknikave të duhura që ndihmojnë në çlirimin e stresit dhe për të ndihmuar në përballimin më të mirë të tij në jetën e përditshme.

Rezervoni një seancë

Filloni seancën tuaj në 4 hapa.

Test i personalizuar

Kryeni një test për nivelin tuaj të stresit dhe identifikoni shkaqet kryesore të stresit.

Lidhu me terapistin

Komunikoni me terapistin për të diskutuar rastin dhe nevojat tuaja.

Zgjidhni nivelin e mbështetjes

Zgjidhni nivelin e mbështetjes për terapinë tuaj që ju përshtatet më së miri.

Filloni terapinë

Hapni lidhjen e komunikimit me video për të filluar terapinë tuaj.

Ne jemi me ju në çdo hap!

Filloni të menaxhoni stresin

Këndi pa stres është një platformë në internet e fokusuar në psikoterapi të orientuar drejt trupit
ndihmoni individët dhe kompanitë të identifikojnë pikat e stresit dhe të krijojnë
mekanizmat për menaxhimin e stresit të përgjithshëm.

info@stressfreecorner.co
Copyright © Stress Free Corner 2021 | Zhvilluar nga ?
sqAlbanian