Rexhep Mala Str. 28A, 10000 Prishtina Kosovo

 

Ekipa

Saranda Rexha

Themelues i Stress Free Corner

Msc. Këshillim, Psikoterapiste Trupi

Edona Kryeziu Xhambazi

Menaxher i Financës dhe Administratës

MA. Menaxhimi

Konsulent i Jashtëm

Enilda Namligjiu

Floriana Bajrami

Jehona Xhaferi

Sylvie Barthelemy

Therese Heinisch

info@stressfreecorner.co
Copyright © Stress Free Corner 2021 | Zhvilluar nga ?
sqAlbanian