Rexhep Mala Str. 28A, 10000 Prishtina Kosovo

 

Webinarët e ardhshëm

Bashkohuni në webinarin e radhës

Regjistrohu për webinare për të marrë materiale të shkruara ose audio që do t'i ndihmojnë ata të përmirësohen vazhdimisht
teknikat e tyre të menaxhimit të stresit dhe zvogëlojnë stresin e tyre të përditshëm.

info@stressfreecorner.co
Copyright © Stress Free Corner 2021 | Zhvilluar nga ?
sqAlbanian