Rexhep Mala Str. 28A, 10000 Prishtina Kosovo

 

Rreth nesh

Stress Free Corner është një burim online për të lehtësuar ofrimin e mbështetjes psikologjike dhe terapeutike, të aksesueshme për të gjithë, në çdo kohë dhe me një qasje holistike, duke kontribuar kështu në mirëqenien fizike dhe mendore. Këndi pa stres është i fokusuar në psikoterapinë e orientuar drejt trupit dhe psikologjinë e këshillimit..

Sherbimet e Stress Free Corner

Stresi mund të dëmtojë, por terapia mund t'ju ndihmojë ta menaxhoni më mirë. Disa lloje të terapisë madje mund t'ju pajisin me strategji për të përballuar stresin e ardhshëm, stresin e punës, apo edhe nëse thjesht keni nevojë për dikë që t'i derdhni mendjen..!

Testi individual i stresit

Keni nevojë për këshilla profesionale? Kryeni një test për nivelin tuaj të stresit dhe identifikoni shkaqet kryesore të stresit… të gjitha pa pagesë!

Individët

Seancat individuale organizohen me qëllimin e vetëm për të identifikuar mekanizmat më efektivë për menaxhimin e stresit dhe rritjen e mirëqenies së klientëve.

Kompanitë

Organizoni një trajnim për një grup, bëhuni pjesë e një stili specifik, zakonisht një grup njerëzish që bashkëpunojnë. Një trajnim që do të luajë një rol të madh në aftësitë e menaxhimit të stresit të klientit dhe gjithashtu do t'i ndihmojë ata të arrijnë performancë më të lartë profesionale.

Platforma juaj e përshtatshme për menaxhimin e stresit!

Ajo që është më e rëndësishmja… është se programet e menaxhimit të stresit duhet të jenë të aksesueshme për të gjithë dhe të përfshijnë nevojat dhe preferencat e ndryshme të njerëzve.

Stresi është një ndjenjë tensioni emocional ose fizik dhe mund të vijë nga ngjarje apo mendime të ndryshme.

Ne përjetojmë stres nga stresorë të ndryshëm që mund të vijnë nga burime të jashtme dhe të brendshme.

Përgjigja e luftimit ose fluturimit i referohet një reagimi fiziologjik në nivel mendor dhe fizik.

Psikoterapia e trupit ndihmon në vlerësimin e problemeve, qëndrimeve jofunksionale, modeleve të sjelljes së varësisë.

stressmanagement-600x850

Ne jemi me ju në çdo hap!

Një platformë me të gjitha mësimet, webinarët dhe produktet e tregtisë elektronike që ju nevojiten për të filluar të menaxhoni stresin tuaj.

 

Tutoriale

Shikoni video dhe dëgjoni podkaste nga instruktorë të certifikuar për të mbajtur gjurmët e stresit tuaj të përditshëm dhe për të mësuar se si ta ulni dhe kontrolloni atë.

Webinare

Përdoruesit e platformës që janë abonuar për webinare do të marrin materiale të shkruara ose audio që do t'i ndihmojnë ata të përmirësojnë vazhdimisht teknikat e tyre të menaxhimit të stresit dhe të ulin stresin e tyre të përditshëm.

Produktet

Merrni produktet e duhura për lehtësimin e stresit që ju inkurajojnë të praktikoni kujdes të zellshëm për veten dhe ndihmojnë të qetësoni mendjen dhe të relaksoni trupin.

Filloni të menaxhoni stresin

Këndi pa stres është një platformë në internet e fokusuar në psikoterapi të orientuar drejt trupit
ndihmoni individët dhe kompanitë të identifikojnë pikat e stresit dhe të krijojnë
mekanizmat për menaxhimin e stresit të përgjithshëm.

info@stressfreecorner.co
Copyright © Stress Free Corner 2021 | Zhvilluar nga ?
sqAlbanian