Rexhep Mala Str. 28A, 10000 Prishtina Kosovo

 

Rezervoni një seancë

Terapia në internet

Me terapinë online, nuk keni nevojë të udhëtoni në distanca të gjata. Thjesht vendosni kohën e duhur për ju dhe prisni konfirmimin nga terapisti, dhe kaq! Në kohën e caktuar, secila palë duhet të paraqitet online për të filluar seancën! Një tjetër gjë është se askush nuk do ta dijë që jeni në terapi online sepse me sigurinë në internet mund të kryeni seanca nga kudo që zgjidhni!

Për më tepër, në vijim të këtij hapi teknologjik, klientët do të mund të qëndrojnë në mjedisin e tyre, pa u ekspozuar dhe kuptuar nga të tjerët, në vendin ku ndihen më rehat dhe të zhvillojnë seancën online në një hapësirë të sigurt ku të gjitha të dhënat dhe biseda ndërmjet klienti dhe profesionisti mbeten të sigurt përmes enkriptimit.

Submit
info@stressfreecorner.co
Copyright © Stress Free Corner 2021 | Zhvilluar nga ?
sqAlbanian